We Vibe er bare godt sexlegetøj

We-Vibe er oprindelig skabt af par til par. Den canadiske tele-ingeniør Bruge Murison kørte for mange år tilbage til et sted mellem USA og Canada, da han kom til at undre sig over, at der ikke fandtes en vibrator til brug mens man havde samleje. Deraf opfandt han denne We vibe vibrator.

Det fik Bruce Murison og hans kone Melody til at stifte firmaet Standard Innovation Corporation, hvorefter mange års research ellers gik i gang, mens de designede og skabte prototyper af den første We-Vibe parvibrator. Parret havde ikke travlt og nægtede at gå på kompromis med deres kommende produkt.

Processen var lang, men til vores glæde blev det starten på de mange lækre We-Vibe parvibratorer vi kender i dag. Efter det første produkt blev lanceret og offentliggjort, har de senere udvidet og videreudviklet på produktet, så de nu kan byde på den serie af We-Vibe parvibratorer vi kender i dag.

We-Vibe er skabt med fokus på bæredygtige produkter, lavet af materialer der ikke på nogen måde kan skade brugeren. De har fokus på miljø og økologi. Derudover har deres fokus hele tiden været på at hæve branchens syn på sexlegetøj til, at det skal være eksklusivt og lækkert for brugeren – og at prisen ikke er det vigtige!

Det kan roligt siges, at We-Vibe er det førende brand, når det kommer til eksklusivt sexlegetøj på markedet. Mere end 2 mio. mennesker verden over ligger inde med et produkt fra populære We-Vibe.

Ikke undrende, har We-Vibe gennem tiden vundet et hav af priser for deres innovative og eksklusive produkter, der hele tiden overrasker med nye egenskaber og funktioner.We vibe

 

Udvidelse af We-Vibe

De fleste kender We-Vibe for deres fantastiske parvibratorer, hvilket da også er dem de er mest anerkendte for og stolte af.

Men ikke unaturligt har de også udvidet We-Vibe til at henvende sig til singlekvinden med en lang række andre We-Vibe produkter. Herunder blandt andre Thrill, Touch og Tango for blot at nævne nogle.

Heller ikke her er de gået på kompromis med kvaliteten af deres produkter! Der er tænkt over hver en lille detalje og alle deres produkter fremstår elegante og smukke, for ikke at tale om ergonomisk korrekte og funktionelle.

We-Vibe er teknologisk gennemtænkt og enkelte produkter kan i dag samarbejde med din iPhone eller Smartphone. På den måde kan du nu på afstand have en finger med i spillet og tilfredsstille din partner.

Forandringer på hele markedet

We-Vibes succes har givet en lang række innovative sjæle blod på tanden og åbnet deres øjne for hvor stort markedet for eksklusivt og deldesignet sexlegetøj er. Sexlegetøj skulle ikke længere være noget du gemte væk og var flov over, det skulle være ergonomisk gennemtænkt og en æstetisk fryd for øjet.

We-Vibe er gået forrest i udviklingen af nye brands og produkter, hvilket har givet os mange af de allermest kendte brands vi kender i dag. En lang række eksklusive kvalitetsprodukter har siden hen præget markedet og fjernet fokus fra de billige og uholdbare produkter, der førhen har gået forrest og domineret markedet.

 

Related Post