Dyd pt. 4

 

Hvad min elsker føler, ved jeg ikke. Med sikkerhed. Vi taler ikke om den side af sagen. Det er en form for overenskomst, vi har indgået. Selvom det ikke kan undgås, at vi begge bliver følelsesmæssigt involveret, så er det nemmest at håndtere forbindelsen, når vi undgår at blive for åbenhjertige omkring vores følelser. Grundlaget for vores forhold er en uudtalt aftale om udveksling af seksuelle ydelser, hvor han er den dominerende ukendte, og jeg den underkastede. Følelser er ikke med i aftalen. At de udgør en stor del, af det behov jeg får tilfredsstillet gennem forholdet, er uafhængigt af vores aftale.

 

Fordi han holder sine følelsesmæssige kort ind til kroppen omkring hans lån info, får han den respekt, som ligger i den aftale vi har. Jeg ved ikke med sikkerhed, hvor jeg har ham, og han giver mig noget, som jeg nødigt vil undvære. Fordi vi ikke er følelsesmæssigt forpligtede i forhold til hinanden, og fordi vores daglige liv ikke er tæt infiltrerede, kan han behandle mig på måder, som jeg ikke ville tillade i andre sammenhænge.

 

Engang vil det komme til at gøre ondt, med en smerte jeg frygter, men også en smerte som skaber spænding og forstærker oplevelsen af dominans og underkastelse i vores forhold. Indtil da er det mit ansvar, at tage vare på mine følelser, i forhold til de mennesker jeg elsker, så disse følelser ikke bliver årsag til overgreb og svigt. Man lades ikke uberørt af kærlighed. Tillid forpligter. Jeg har fået en gave og et ansvar.