At elske sexlegetøj og erotisk legetøj

Erotisk legetøj er for alvor blevet moderne igen

Der er ingen tvivl om, at erotisk legetøj eller voksen legetøj som det ligeledes kaldes er blevet utroligt populært. Faktisk så ser vi i øjeblikket salgstal som vi sjældent har set før. Eksempelvis er dette nået en dansk pris sammenlignings side ved navn https://lovebuddy.dk kan skrive med om.

Dette er selvfølgelig nået alle de danske forhandlere af selvsamme er utroligt glade for, og det har viser selvfølgelig også at denne branche er blevet signifikant mere udviklet på disse områder, for der er ingen tvivl om, at når du sælger voksen legetøj, så forventes der flere ting til dig.

For eksempel skal dit erotiske legetøj virkeligt være i høj kvalitet og du skal formå at levere diskret således forbrugeren føler sig godt behandlet, på sådan en måde hvorpå du virkelig viser, at du formår at behandle deres data fortroligt.

Dette er selvfølgelig et område hvorpå vi på nuværende tidspunkt ser en voldsom udvikling, og dette skyldes selvfølgelig at politikerne og medierne har fået øjnene op for, alle de mangler der førhen har været.

Sexlegetøjet der mangler

Disse mangler har dog efter vores overbevisning ikke været tilfældet inden for den erotiske branche – hvor vi specielt i Danmark er heldige med, at de virksomheder som optræder der er ualmindeligt dygtige til at holde sig opdateret på de fleste parametre.

Vi er desuden af den overbevisning at en anden årsag til vi i disse dage ser denne udvikling er, at forhandlerne af erotisk legetøj formår at have et bredt udvalg af produkter til alle.

erotisk legetøj

Det vil sige er du på markedet for voksenlegetøj jamen så er der produkter til dig om du så er single, i et forhold, homoseksuel eller gammel. Hertil har Danskerne for alvor fået øjnene op for, hvad sådan nået sexlegetøj virkelig kan – læs mere her: https://eroti.dk/ eller følg Eroti DK på Facebook.

Vi er af den overbevisning, at formår du virkelig at bruge dette legetøj hjemme, så vil du også opleve en forøget og dermed et bedre parforhold. Derudover vil vi sige, at det altid er vigtigt at man har styr på sin partner i den forstand, at når man udviklet sig hen over årene som par, så kan og vil ens sexliv også gøre det.

Guides til erotisk legetøj

Det er netop derfor, at det er så hamrende vigtigt, at man hele tiden formår at gøre nået ved det. Det vil altså sige, at I skal huske at bygge på og ikke bare lave det samme hele tiden. Det kan være små ting, som at købe lidt erotisk legetøj eller at prøve at være sammen i det offentlige rum. Der findes virkelig et væld af muligheder for at I kan prøve hinanden af på de led og kanter.

Der findes på eksempelvis ovenstående nævnte side masser af guide og indlæg som italesætter netop dette, og derfor vil du/i med sikkerhed kunne finde nået som interesseret jer. For det kan jo også sagtens bare være at prøve nogle andre stillinger, på den måde finder man ret hurtigt ud af, om det med nytte initiativer i sengen er nået for jer.

erotisk legetøj

Vi kan faktisk ligge lidt statistik bag dette og sige, at i 9 ud af 10 tilfælde vil I være fuldstændigt ville med det, og det er slet ikke unaturligt som I kan forstå.

Det er nemlig lidt den samme konklusion vi har måtte drage på baggrund af disse salgstalg vi har fået fra samme fællesnævne.

At elske er at se

 

Vi lever i en tid hvor internettets muligheder for kommunikation har været og stadig er afgørende for udviklingen af nye former for samvær og kontakt. Via nettet har vi mulighed for at deltage i forskellige netværk og nogle af disse netværks funktion er at skabe personlig kontakt mellem mennesker som søger ligesindede, kæreste, venner, chatvenner eller sexpartnere. Det er de såkaldte dating communities, som fx Dating.dk eller Scor.

Medlemskab i et af disse netværker er blevet en nem og almindelig måde at søge partnere på og for mange er det en livsstil at ‘færdes’ i disse virtuelle miljøer. Kommunikationen kan foregå via SMS, mail, chat, webcam, debatfora og interessegrupper – ‘netværk i netværket’ – hvor kontakten bl.a. kan føre til fælles møder i virkeligheden.

 

For den, hvis færden på nettet er et udtryk for livsstil, er medlemskabet at sådanne communities med til at skabe oplevelsen af at være en del af et samfund i samfundet, hvor nye spilleregler for menneskelig samfærdsel og samvær løbende udvikles. Eller afvikles, for måske er udvikling så meget sagt.

 

Med nettets forøgede mulighed for kontakt, må brugerne nødvendigvis forholde sig til at vælge fra, fordi de enten ikke kan overskue eller har lyst til at etablere kontakt til alle interesserede. Man kan vælge den lette løsning og lade være med at svare eller sende et standardafslag, men man kan også vælge at sende et personligt afslag. Uanset om man vælger det upersonlige eller personlige afslag, påvirker det i en eller anden grad modtageren. Nogen er nøgterne eller erfarne, andre sårbare eller uerfarne, men vilkårene er i realiteten ikke anderledes end ude i den virkelige verden. Man kan få en kurv eller blive lukket ind i varmen. For længere eller kortere tid. Forskellen ligger i udvalget af kontakter og udbuddet af information at vælge mellem, i antallet af henvendelser og i de udvidede muligheder for kommunikation, på trods af afstand i tid og sted.

 

Brugerne i netværket er der af samme grund: For at skabe en eller anden form for kontakt, der angives nærmere i den profil man udfylder, når man opretter et medlemskab og som gør det muligt for besøgende at se hvad man søger. Grundlaget for misforståelser vedrørende henvendelsens karakter er hermed indskrænket betydeligt og det er tilladt at henvende sig med frække tilbud, når det er sexpartnere man søger. Muligheden for at vælge blandt profiler, som matcher det man søger og muligheden for at føre en dialog via webcam, chat eller mail, udvider grundlaget for at danne sig et indtryk af de mennesker man søger kontakt med, før man beslutter sig for et evt. møde. Men ofte kommer man aldrig så langt som til at mødes i virkeligheden, fordi målet med kontakten er, at finde chatvenner.

 

I denne nyskabelse af måder at omgås på, forsøger vi at finde gensidighed og selvom betingelserne er anderledes end i RL, er de ikke så begrænsende, at det er nogen særlig hindring for kontakt eller kontaktforsøg.

 

 

Mange mennesker har, med større eller mindre succes, taget mediet og formen til sig. Tallene for succes er sandsynligvis lidt anderledes fordelt end i virkeligheden, fordi dating communities og internettet rummer andre udfordringer, end dem der stilles i det fysiske møde. På nettet er det fortrinsvis teksten, som har den afgørende betydning.

Men mister man noget ved at skabe kontakter i cyberspace? Vinder man noget? Umiddelbart ser det ud som om der skabes langt flere kontakter, bekendtskaber og forhold mellem mennesker der bruger internettets muligheder for kommunikation, end mellem mennesker som ikke bruger disse kommunikationsmuligheder. Så måske tør man konkludere, at kontaktsøgende mennesker vinder noget, mens mennesker, som har svært ved kontakt, rammes af ‘information overload’ i nettets jungle af kommunikative muligheder.