Sådan får du den rette temperatur til din hjemmedate

Efter den første obligatoriske kaffedate og andre spændende aftener, hvor du er kommet tættere på din date, er det måske tid til at invitere vedkommende med hjem. Men inden du spørger om daten vil komme hjem til dig, bør du vurdere om temperaturen er passende til en hjemmedate. Hvis ikke, så bør du tage og skifte vinduerne.

Gamle og utætte vinduer gør, at temperaturen falder derhjemme og radiatorer kommer på overarbejde for at holde dine værelser varme. Det er hverken godt for din date eller varmeregningen. Du vil nok helst undgå at din date fryser på grund af gamle vinduer med sprækker, som også trækker flere penge fra din bankkonto som du kunne have brugt til at forkæle daten.

Fix det for daten

Der er en simpel løsning på problemet: det er sådan set at købe vinduer hos Bedst og Billigst, som kan skræddersys til din specifikke smag og dine vinduers mål. Med nye vinduer i høj kvalitet, undgår du træk derhjemme og unødigt dyre regninger.

Det lyder måske fjollet at forsøge at imponere sin date ved at skifte vinduerne ud, men én ting er sikkert: han/hun vil helt bestemt bemærke kulden som følge af de gamle vinduer og deres manglende isolering. Så selvom din date ikke ved at hun er imponeret over de nye vinduer, så kan du være sikker på at de er en succes alene på grund af den manglende bemærkning på kulde eller træk.

Endnu billigere med fradrag

Selvom vinduerne fra Bedst og Billigst i forvejen er billige i sig selv, kan du ved køb af nye vinduer få dem til en endnu billigere pris fordi du har mulighed for at få håndværkerfradrag ved købet. Det fungerer sådan at du får fradarag for den pris håndværkeren tager for at montere dine nye vinduer.

Så hvis du har undladt at købe nye vinduer på grund en tro om at det er økonomisk uoverskueligt og du hellere ville bruge de penge på en sjov date, så er der gode nyheder. Det er billigere end du tror at skifte vinduer og din date vil blive gladere for dem end du tror.

Related Post