Sexlegetøj gør dit sexliv sjovere

Sexlegetøj kan være det krydderi der giver dig eller jer et sjovere og bedre sexliv.

Når det kommer til sexlivet, så er nogen friske på eksperimenter, andre ikke så meget. Der er dog ingen tvivl om at dem der vil eksperimentere nok får det sjovere. Med noget krydderi smager tingene bare bedre, det gælder også for sex. 

Uanset om du skal gøre det selv eller sammen med en partner kan sexlegetøj give et boost. Både onani og samleje kan blive langt bedre og mere intens hvis der tilføjes noget sexlegetøj

For mænd er en masturbator med til at gøre det mere realistisk, mens en vibrator hos kvinden vil gør det langt bedre end en finger nogensinde kan. Også par kan nyde godt af alle de mange spændende nu produkter der er kommet gennem årene. Hos par kan det også trække et forhold der er landet i kælderen lidt mere op. Sidder hun og strikker sokker på sofaen mens han pudser fælge i garagen, så er det med at gøre noget ved sagerne. Spænding og eksperimentering i soveværelset giver lyst til hinanden. 

Hvad skal man vælge

Når det kommer til det med at prøve tingene af er det godt at have en ide om hvor man skal starte. 

Som mand kan man starte med en lidt billigere model masturbator eller måske et sleeve. Her kan man lige prøve af om det er noget man kan lide. En penisring i blød silikone til en fornuftig pris, typisk under 100 kr, er også et godt sted at starte. 

Kvinder har tit lidt mere erfaring med sexlegetøj end mænd. Er du dog ny på området, så start med en dildo eller vibrator i en størrelse der er meget normal. Spring ikke straks ud i de specielle eller kæmpe modeller. Det gælder om at prøve sig frem. Den berøringsfri stimulator som Womanizer kom med først er også en god model at starte med. Den er nem at anvende og giver en utrolig virkning.

For par er det først og fremmest vigtigt at snakke om det. En vibrator der kan bruges samtidig med samleje ( f.eks. we-vibe ) er en god model at prøve det af på. Blid bondage er iøvrigt også noget der er godt til par. Køb et sæt med lidt forskelligt, hvor i kan binde hinanden til sengen eller give en øjenmaske på. Derfra kan man altid se om man har lyst til at gå et skridt videre. 

Related Post