Sådan får du den bedste oplevelse under sex

Sex skal være resultatet af god kemi, lidenskab og nydelse. Det skal være det, der opstår mellem to mennesker, der elsker hinanden, og som dyrker hinanden ved at vise deres hengivenhed og lyster til hinanden.

Typisk vil det opstå spontant i en dejlig tosomhed, hvor jeres lyster og hengivenhed til hinanden viser sig helt ærligt og uden filter. Og det er dejligt at være i dette øjeblik og i stunden. Derfor er det også godt, at I sikrer jer, at det bliver den bedste oplevelse.

Brug glidecreme

Det er vigtigt at bruge glidecreme, hvis du vil undgå små skader og smerter. Glidecreme sikrer, at I kan have sex uden ubehag. Der er ikke noget som ubehagelige smerter, der kan ødelægge stemningen og måske helt gøre, at den ene fuldstændigt mister lysten.

Derfor kan I se glidecreme som både en forebyggende ting, der beskytter jer mod den mistede sexlyst. Men vigtigst af alt kan det beskytte mod smerter og ubehag. Sex bør altid være dejligt, og når det er dejligt, kan I bedre slappe af.

Husk at slappe helt af

Apropos forrige afsnit, så er det vigtigt, at I begge slapper af. Kun ved at være afslappede og trygge ved hinanden, kan I få den optimale sex sammen. Hvis der er anspændthed, usikkerhed og utryghed, kan det være svært at slappe af, og derfor kan akten også blive smertefuld – selv med glidecreme.

Hvis I vil passe på hinanden, kan I med fordel have et lille tegn eller ord, der indikerer, at I måske endnu ikke er klar til at have sex. På den måde kan forspillet fortsætte lidt endnu, indtil I føler med jer selv, at I slapper nok af til, at I har lyst til at tage skridtet videre. Der er intet, der er pinligt, og derfor er alt tilladt i forhold til at give udtryk for, hvordan I hver især har det.

Related Post