Kondomer – Det mest populære præventionsmiddel

Kondomer er sikre og effektive. Kondomer er med mest populære præventionsmiddel. Du kan anvende kondomer for at beskytte dig selv, men også for at beskytte din partner overfor sygdomme der kan overføres seksuelt. Kondomer er det eneste præventionsmiddel, der beskytter både dig og din partner overfor kønsoverførte sygdomme. Udover en prævention overfor kønssygdomme, beskytter kondomer også mod uønsket graviditet. Kondomer beskytter 97% mod både uønsket graviditet og kønsoverførte sygdomme. Kondomer er billige, sammenlignet med andre former for prævention og mindst lige så sikre at anvende.

Forskellig farve, smag og størrelse – Kondomer kan passes af alle

Der er ikke grænser for udvalget af kondomer. Det er muligt at købe kondomer af forskellig størrelse, således at de kan passes af alle. Varierende varianter af farve og smag, bidrager til en afveksling i sexlivet. For at opnå den bedst mulige nydelse, bør kondomet være tilpasset dig. Jo bedre kondomet passer, jo større en nydelse vil du opleve under agten. Et kondom i den rette størrelse vil give dig den bedst mulige beskyttelse.

Gå ikke på kompromis – Kondomer kan give dig en høj nydelse

Kondomer findes i særligt tynde udgaver. Tynde kondomer går ikke på kompromis med beskyttelsen. Ved tynde kondomer får du mulighed for den højest mulige nydelse samtidig med sikker sex. Du behøver ikke at gå på kompromis med nydelse og beskyttelse overfor dig og din partner ved anvendelsen af kondomer.

Små pakninger – En nem og diskret opbevaring

Du skal ikke være flov ved at bære og anvende kondomer. At anvende et sikkert præventionsmiddel er ansvarligt og sikrer både dig og din sexpartner. Kondomer kommer i små pakninger og sikrer en nem og diskret opbevaring. De små pakninger af kondomer passer i enhver lomme eller pung. Med et kondom på lommen, er du altid klar til sikker og ansvarlig sex.

Opnå sikker sex – Anvend kondomet korrekt

Vær opmærksom på om du anvender kondomet korrekt. Kun ved den rette anvendelse opnår du den rette beskyttelse, både overfor dig og din partner. Kondomer skal først og fremmest være passende af størrelse og påføres efter forskrifterne. Med den rette størrelse og tilpasning, opnår du den højest mulige nydelse. Under samlejet. Der står beskrevet en udløbsdato på kondomerne. Det er essentielt at udløbsdatoen respekteres og overholdes og at kondomerne kasseres ved en overskridelse af denne dato. Når der anvendes et kondom med en overskredet holdbarhedsdato, er der ingen garanti for beskyttelse. Udskift altid kondomet, hvis der opnår skader eller revner, både inden og under samleje.

Related Post