Sådan kommer du af med dit overskydende fedt uden kirurgi

Er du træt af din krop? Oplever du, at du træner og træner, men stadig ikke ser resultater? Så kan det være, at du burde overveje fedtfrysning. Det kan nemlig være svært at komme af med alle de uønskede fedtdepoter på din krop. Nogle af dem forsvinder ikke med intens træning eller sund kost. Nogle af dem kræver professionel hjælp.

 

Det kan dog være et stort skridt at beslutte sig for at få fjernet fedt fra din krop kirurgisk. Hvis du ikke er interesseret i et større indgreb, kan fedtfrysning i den grad anbefales. Men hvordan fungerer fedtfrysning overhovedet?

Hvordan fungerer fedtfrysning?

Fedtfrysning er en fedtfjernelsesmetode, hvor man går ind og fryser fedtcellerne i kroppen. Kulden har en særlig effekt på dine fedtceller. Hvis man applicerer kulde på et bestemt område af din krop, så vil mange af fedtcellerne på det område blive ødelagt. Det gode ved fedtfrysning er dog, at det ingen effekt har på andre celler. Derfor behøver du ikke at være bange for, at din hud bliver skadet af fedtfrysningen. Men hvorfor bør du overveje at vælge fedtfrysning frem for kirurgiske metoder?

Hvorfor fedtfrysning? 

Fedtsugning er en populær kirurgisk måde at komme af med sit overskydende fedt på, men fedtfrysning er oplagt til dig, der helst ikke vil under kniven. Ved fedtsugning vil du enten skulle i lokalbedøvelse eller i fuld narkose, og du kan forvente at skulle sygemelde dig i op til 2 uger efter indgrebet. Du vil oftest også opleve flere gener efter et kirurgisk indgreb som fedtsugning end efter en fedtfrysning.

 

Fedtfrysning er nemlig en mildere måde at få fjernet fedt på. Du bør ikke erstatte din træning og sunde kost med fedtfrysning, men derimod bruge det som en mulighed for at komme af med det fedt, som du har meget af. Hvis du er interesseret, så kan du læse mere om og bestille tid til fedtfrysning her.  

Hvor på kroppen kan du få fjernet fedt med fedtfrysning?

Oprindeligt blev fedtfrysning brugt til at fjerne ”kærligheds-håndtag”, men sidenhen er det også blevet muligt at få fjernet fedt fra lårene, maven, ryggen, undersiden af ballerne og hagen. Ligegyldigt hvor du vælger at få fjernet fedt med en frysning, kan du regne med flotte resultater. Men det er vigtigt at huske, at resultaterne ikke kan ses med det samme. Det kan tage helt op til 3 måneder før fedtcellerne er helt forsvundet efter en fedtfrysning.

Related Post