IPhone 13 – seneste nyt  

IPhone 13 – seneste nyt  

Der er virkelig mange spændt Apple fanatikere der venter den nyeste mobil fra Apple. Vi tager os derfor friheden til at gennemgå de seneste nyheder og rygter angående den nyeste iPhone, så alle Apple forbrugere kan stillet deres tørst for information. Personligt er jeg selv meget stor fan af de tidligere iPhone, jeg er derfor selv virkelig spændt på at se hvilke funktioner og detaljer der bliver inkluderet.   

Hvad ved vi?  

Den nye iPhone kommer med stor sandsynlighed til at gå under navnet iPhone 13. Apple har tidligere været kendt for at eksperimentere deres model navne, hvilket vi blandt andet så ved iPhone 10 serien, som fik tildelt romerske tal. Apple har dog atter vendt tilbage til jorden med både iPhone 11 og iPhone 12 serierne, hvorfor vi er ret sikre på at den nye iPhone får nummeret, 13.  

Hvis vi ser nærmere på hvilke størrelser, den nye iPhone bliver udgivet i, så kan vi se at Apple fastholder samme modeller som set ved iPhone 12 serien.  

  • iPhone 13 mini: 5,4″ 
  • iPhone 13: 6,1″ 
  • iPhone 13 Pro: 6,1″ 
  • iPhone 13 Pro Max: 6,7″ 

 

Stor upgrade vedrørende iPhone skærm  

De største ændringer kommer uden tvivl til at være omkring mobilens skærm, hvor Apple har tænkt sig at tilføje moderne OLED-skærmteknologi i alle modellerne. Her vil de mindre modeller måtte nøjes med 60 HZ opløsning, hvilket stadig er rigtig fint til at se film osv. De dyre pro-modeller kommer dog til at besidde en 120 HZ skærm, hvilket giver brugeren mulighed for at spille avanceret videospil og meget mere.  

 

Gode råd  

Hvis du vælger at investere i denne nye iPhone, vil vi helt klart anbefale dig at tilkøbe et godt mobilcover. Denne mobil kommer til at indeholde ny teknologi og funktioner, hvilket kommer til at være yderst besværligt at fikse i tilfælde af uheldet er ude. Man kan dog med sikkerhed undgå store skader, som kan have ødelæggende effekt på mobilen, ved at påføre et godt cover. Man kan ligeledes investere i skærmbeskyttelse, så man faktisk giver sin mobil 360 graders beskyttelse. Du kan læse mere om mobilcovers på følgende link, så din mobil kan blive beskyttet.  

Related Post