Sex på den sikre måde

Det er ikke nogen hemmelighed, at alle voksne mennesker har behov. Og det er behov, der strækker sig ind i den seksuelle verden, hvor man kan blive tilfredsstillet og få stillet de lyster, som man har. Dog er der nogle, der føler sig en lille smule afskrækket, når det kommer til sex. Her er der især tale om de personer, der ikke er i et fast forhold med en partner.

Med en partner hviler der en stor grad af tryghed inden for den intime verden, fordi man kender hinanden, og man giver den berøring og den omsorg, som man ved, at modparten har behov for. Derudover er der ofte ikke nogen grund til at frygte for eksempel diverse kønssygdomme, hvis man forbliver tro mod hinanden, lige såvel som kvinden i forholdet ej heller skal være nervøs for at blive gravid med mindre, det er noget, som man er blevet enige om, at man gerne vil have til at ske.

Undgå sygdomme

De aspekter tages dog en del fra en, hvis ikke man har en partner eller måske, hvis man lever i et åbent parforhold. Gør det sig gældende, har man nemlig ikke den samme form for sikkerhed og tryghed, når man er sammen med et andet menneske, og det betyder, at der er nogle forholdsregler, som man er nødt til at tage sig.

For det første handler det om sikkerheden. Det betyder for eksempel, at man skal sørge for at beskytte sig mod uønskede kønssygdomme. Det gør man med et kondom. Og her er det vigtigt at påpege, at det er både mandens og kvindens ansvar, at der bliver brugt et kondom. Derudover kommer trygheden.

Slip for uønskede graviditeter

Det er nemlig også vigtigt, at man føler sig tryg med den form for sex, som man udsætter sig selv for, og for kvindens vedkomne har det rigtig meget at gøre med at fjerne risikoen for at blive gravid, hvis ikke det ønskes. Her kan der også bruges et kondom, men kvinderne har også en lang række andre muligheder, som de kan gøre brug af.

Her er der for eksempel tale om p-piller. Disse mindsker risikoen for, at man ikke kan være spontan i sit sexliv, idet man kan komme ud for, at man er nødt til at stoppe midt i en leg, idet der ikke er nogle, der har et kondom liggende – og så er den stemning ligesom lidt ad vejen.

Sikre sexstillinger

Der findes dog også andre alternativer, hvorpå man kan undgå både sexsygdomme og graviditet. Og her er der tale om de forskellige sexstillinger, som man kan gøre brug af. Den mest sikre er den, som der kaldes for russisk sex. Her fører manden nemlig blot sin penis frem og tilbage mellem kvindens lår, og han er derfor aldrig oppe i hende, men samme bevægelse og rytme som under normal sex opstår. Kvinden får dog ikke berørt g-punktet, men det kan klares efterfølgende.

Related Post