Sådan gør du dit og din partners sexliv mere spændende

Parforhold og sexliv går meget hånd i hånd. Hvis det ene derfor ikke fungerer særlig godt, kan det godt gå ud over det andet. Hvis du og din partner oplever, at jeres sexliv er ved at gå lidt i stå, er der masser af muligheder for at rette op på det. Det er aldrig for sent at gøre jeres sexliv mere spændende.

Snak om at prøve noget nyt

Når par har været sammen i længere tid, kan der for mange ske det, at sex nærmest bliver en fast rutine. Hvis først jeres sex bliver en fast rutine, bliver det meget hurtigt kedeligt. Derfor er I nødt til at prøve noget helt nyt. Det kan være en rigtig god start at sætte jer ned og snakke om, hvad I kunne prøve at nye ting. Snak om hvad I godt kan lide, og hvad I ikke så godt kan lide. I kan også udfordre jer selv med mere grænseoverskridende ting, hvis I begge er med på den.

Giv jer selv nogle nye ”værktøjer”

For at gøre det mere spændende kan I også give jer selv nogle helt nye ”værktøjer”. Det vil sige, at I f.eks. kan tilføje noget sex legetøj til jeres soveværelse. Måske I har talt om det før, men aldrig har kastet jer ud i det, fordi det virker mærkeligt eller grænseoverskridende. I virkeligheden er det sådan, at det blot kan fungere som et rigtig godt supplement og en spændende ny tilføjelse. Nu vil I automatisk komme til at prøve helt nye ting. Hvis I sætter jer og kigger på sexlegetøj sammen, vil det allerede der øge spændingen.

Er I ofte langt væk fra hinanden?

Det kan også være, at jeres sexliv er udfordret, fordi den ene ofte rejser meget el.lign. Heldigvis giver teknologien os i dag rig mulighed for stadig at holde sexlivet vedlige trods distance. F.eks. findes der trådløse vibratorer, der styres med en fjernbetjening af den anden. Ellers er der ikke meget, der ikke kan klares over mobilen eller webkameraet i en computer.

Related Post