Sexlegetøj til både par og singler

Sexlegetøj er blevet moderne. Både par og singler køber sexlegetøj og eksperimenterer med nye ting. Sexlegetøj kan være med til at ændre sexlivet og gøre det endnu bedre. Der findes til gengæld et hav af forskelligt sexlegetøj, så hvordan finder du ud af, hvad du skal vælge? Herunder kan du blive klogere på, hvad for noget sexlegetøj, der egner sig til dig som single, eller til dig i et forhold.

Sexlegetøjet til singlekvinden og singlemanden

Som singlekvinde kan du prise dig lykkelig over, at der er utallige tilbud af forskelligt sexlegetøj på markedet. Sexlegetøj er for dig, der ønsker nydelse, og dig som udlever dine fantasier. Du lærer dig selv og dine præferencer endnu bedre at kende, når du har fundet det rette sexlegetøj. Du kan gennem stimulans fra sexlegetøj komme frem til, hvilket tempo du kan lide at blive stimuleret i, eller om du har nogle særlige punkter, der er ekstra følsomme. Du kommer i kontakt med både krop og sind gennem brug af det rigtige sexlegetøj.

Noget af det mest populære sexlegetøj til singlekvinden er vibratoren. En vibrator kan se ud på mange forskellige måder og kan fås med forskellige funktioner. Prisen og kvaliteten hænger også tit sammen, så det kan uden tvivl betale sig for dig at investere i noget eksklusivt sexlegetøj. En af de mest populære vibratorer hedder rabbit vibrator, og den stimulerer både klitoris og skedeåbning på samme tid ved at være en vibrator og dildo på én gang. Derudover findes dildoen, som også er lavet i mange forskellige modeller. Nogle dildoer kan vibrere, blive varme, kolde eller noget helt tredje. Det er altid en god idé at have lidt forskelligt sexlegetøj for at få noget variation.

Hvis du er mand og single, findes der ligeledes forskellige typer af sexlegetøj, du kan udforske. Hvis du ikke allerede har eksperimenteret med det før, findes der analsexlegetøj såsom analplugs til mænd, som skaber nydelse ved at stimulere mandens G-punkt, som sidder i anus. Derudover findes der penisringe med vibratorer, som går ind og strammer ind om penis og holder på blodet, hvilket forøger erektionen og hjælper til klimaks. Du kan også prøve dig af med en pocket pussy, som er et populært onanilegetøj til mænd. Husk også at købe en vandbaseret glidecreme til analplugs.

Sexlegetøj til parret

Noget sexlegetøj er både oplagt til singler og til par, såsom en dildo, vibrator, analplug eller penisring. Med disse sexlegetøjer kan I pirre hinanden, og sexlegetøjet kan tages I brug under forspil eller ved samleje. Du kan finde en lang oversigt over sexlegetøj til par lige her.

Der findes sexlegetøj, som er specifikt rettet mod par. Det kunne være alt fra en strap on til en sexgynge eller et bondagesæt. En strap on er populær blandt mange par, da den vender op og ned på den klassiske forståelse af dominans i mand-kvinde-forhold, mand-mand-forholdet eller i kvinde-kvinde forhold. Snak med din partner, så I kan dele jeres fantasier og udleve jeres erotiske drømme sammen.

Related Post