Få råd til mere i hverdagen med disse tips

Der er mange gode tips til at spare penge og her i artiklen er udvalgt nogle af de bedste, så du kan spare en masse penge. På denne måde kan du få råd til mere af det sjove, så læs med og lad dig inspirere.

Og det er ikke småpenge, som du kan spare ved at vælge de rette løsninger i din privatøkonomi. De fleste glemmer dog ofte at tænke over de små detaljer, som kan spare meget i det lange løb.

Samtidig skal man holde for øje, at hvad der er sparet er dobbelt tjent. De penge du spare er jo sparet skattefrit, så sparer du 500 kroner på at købe dit tv på udsalg, så skal du tjene 1.000 kr. for at opnå den samme værdi.

Undgå at låne penge til forbrug

Det lyder måske gammeldags, men man skal altid tilpasse privatforbruget til ens økonomi. Begynder man først at tage banklån eller andre lån til forbrug, så er man ude på en glidebane. Dette bliver dyrere og dyrere, og på den lange bane får du råd til meget mindre, hvis du tager disse lån.

Et realkreditlån til huset er fint, men hold det ved det. De andre lån vil påvirke din økonomi voldsomt i negativ retning, og mange har slet ikke overblik over, hvor dyrt det egentligt er med alle gebyrer og renter. Kan du i stedet spare lidt op og investere pengene, så har du startet en sund økonomi på den lange bane.

På denne måde vil tiden arbejde for dig, og du vil hele tiden tjene penge uden at arbejde for det. Få derfor startet en opsparing hurtigst muligt, og det er fint at starte i det små.

Køb dine varer på rette tidspunkt

Et andet simpelt, men yderst effektivt tips er at købe varerne på det rette tidspunkt. Og det vil sige, når de er billigst. Her handler det om udbud og efterspørgsel, så du skal købe, når butikken har et større udbud end der er efterspørgsel til.

Det er nemlig denne mekaniske, som fastsætter priserne. Undgå at købe din bolig i Påsken, da dette er højsæson for salg af boliger og de i gennemsnit er nogle procent dyrere på denne årstid. Du kan dermed sparer mange tusinde kroner, hvis du køber din bolig i efteråret f.eks.

Det samme gælder med forbrugsvarer, som du skal købe på udsalg. Det kan både være på det store januarudsalg, men det kan også være til Black Friday, som efterhånden er stort i landet. Ofte kan ud finde tingene til ca. halv pris, når du køber ind på disse tidspunkter. På fridayblack.dk kan du læse mere om Black Friday, så du kan gøre nogle gode køb.

Related Post