Tanker om at åbne op

Flere gange har vi talt om at åbne op – at give mere frihed til hinanden. At give lov til at være seksuelt sammen med andre uden den anden er til stede. Vi har mærket efter og lyttet til følelser, når vi har snakket om at give fri. Er vores kærlighed så stærkt forankret, at intet vil gå tabt, ved at nyde kødets lyst og tiltrækningskræft til et andet menneske? Det handler jo bare om sex og så længe lysten er kropsligt funderet, så vil kærligheden altid sejre – balancen vil ikke forrykke sig?

Men jeg er ikke helt sikker på, at jeg er der, hvor jeg kan give slip. Det handler både om min kontrol, men også om min jalousi. Min jalousi gør mig opmærksom på, at noget betydningsfuldt er på spil. Den fortæller mig, at her er rent faktisk noget dyrebart, som jeg kan miste, hvis ikke jeg passer på.

På den anden side, så kunne jeg godt tænke mig, at vi kunne give hinanden glæden ved at kunne følge vores dyriske instinkter. At min kærlighed rummede hendes frihed til at følge kødets lyst og begær efter en anden mands krop, hvis muligheden opstod. Hvad ville det ikke give vores forhold og ville det forrykke vores balance? Hvorfor skulle jeg ikke give hende lov til at nyde begæret fra en anden mand uden min tilstedeværelse og gengælde begæret og lysten til den seksuelle akt, som jo ret basalt er simpel og dyrisk og uden kærlighedens fylde?

Jeg vil ikke afvise, at vi kan nå dertil, hvis det er det vi vil. Men jeg vipper på jalousiens kant og angsten for at miste. Det handler om åbenhed og tillid og jeg tror, at hvis hun i dag kom og fortalte mig åbent, at hun godt kunne tænke sig at være sammen med en bestemt person. At hun begrundede sin tiltrækningskræft og sin lyst, så ville jeg være mere åben for at lade hende søge oplevelsen, men kom hun og fortalte mig at hun var faldet for fristelsen ved forrige weekends sammenkomst, eller jeg selv fandt ud af det fordi jeg kunne mærke at noget var galt og konfronterede hende med min fornemmelse, så ville mit hjerte briste og tilliden være brudt.

Der kræves flere snakke og indtil videre kan jeg mærke, at der kun er plads til andre under min kontrol og når vi er sammen, men jeg går på opdagelse i mine følelser og prøver at blive klogere på mig selv og på os. Nyder vores kærlighed og vores seksualitet, som konstant udfordrer os og bringer os ad veje, der styrker os og overrasker os.

Related Post