Den magiske hånd

Jeg har et redskab, som flere gange har vist sine magiske evner, når vi skal finde vej ind i vores D/s sfære og hidbringe dynamikken i rollerne som dominant og submissiv. Tidligere har jeg beskrevet vores oplevelser med lussinger, men vil gerne bringe dette effektive redskab frem i lyset igen.

Siddende på kanten af sengen ved fodenden og med blindfold, betragter jeg hende fra min plads på stolen overfor. Hun sidder afventende, og efter et kort øjeblik falder min første lussing. Reaktionen finder straks indpas i form af hendes ændrede vejrtrækning og dybe suk – hun er på vej til at falde på plads. Hverdagen træder i baggrunden og vejen er åben for min videre guiden.

Min stemme er rolig og ordene er velvalgt. Perverse ord, som i en almindelig dagligdagssituation ville falde til jorden uden for denne kontekst. Jeg sætter klemmer på hendes bryster og smerten er ved at overvælde hende, da jeg igen giver hende en lussing. Presser en finger op i kussen på hende og tvinger mig adgang til hendes indre. Hun er våd og får lov at smage sine safter, da jeg efterfølgende stikker den ene finger i munder på hende.

Rejser mig og tager fat i hendes hår. Hun kan mærke min stive pik, mod sine læber og åbner begærligt munden for at sutte mig. Styrer hendes hoved med mit tag i nakken og lader hende vide, med min penetrering af hendes varme mund, at hun ikke har noget valg ud over at lade sig tage af min vilje.

Trækker mig ud og sætter mig på stolen. Endnu en lussing efterfulgt af to fingre op i hendes våde indre og straks ruller den første orgasme gennem hendes krop. Jeg rejser mig igen og hun tager mig straks i munden.

Sådan skifter jeg mellem lussinger og at kneppe hende i munden, indtil jeg tvinger hende ned på ryggen og tager hende. Mellem hendes spredte ben forenes vi og hun vrider sig og stønner i liderlighed. Hendes krop er åben og modtagelig og et kort øjeblik ønsker jeg, at vi havde været flere, som kunne bruge hende. Udnytte hendes åbenhed og hendes liderlighed, som en gave til universet. I dette øjeblik forløses vi i samhørighed og jeg sprøjter min sæd op i hende. Nu er der kun nærhed, ømhed og kærlighed i en helende forløsning. Vi har fortrængt hverdagen og er frigjorte.

Jeg skriver dette for at fortælle, at det handler om at tage ansvar. At man som mand finder ind til det som virker. Om det er massage, kærtegn, kys, en romantisk middag eller noget helt andet. At være sig bevidst om sin erotiske ”værktøjskasse” Det som kan bringe parforholdet ud af hverdagens trummerum og sætte fokus på lidenskab, tosomhed og sex. Som mand skal man kende nøglen til at åbne og vise, at man tør handle på sin lyst. Den lyst, som bare ligger lige under overfladen og venter på at blive vækket. Som dominant bruger jeg mine lussinger, til at åbne op. Hun bliver ”guidet” til at slippe fri og mærke sine sanser. Det kan virke uforståeligt og fjernt, men for os er det ganske naturligt.

Related Post