Åbenhed og jalousi

 Husker en morgen hun fortalte mig, at hun havde drømt om at hun havde været sammen med en anden mand. En helt igennem uskyldig drøm, som vi alle kender – uden for vores egen kontrol. Drømmen var ikke så detaljeret, men det var heller ikke så vigtigt for mig. Jeg husker det lille stik af jalousi, som til trods for denne uskyldige drøm fortæller mig, at frygten for at miste hende er stærkere end tanken om at hun havde været sammen med en anden mand – hvilket jo faktisk også tænder mig.

 

 

 

Denne jalousifølelse er jeg faktisk glad for. Den fortæller mig, at her er noget betydningsfuldt, som til trods for vores seksuelle åbenhed og de erfaringer vi har gjort med at have en ekstra fyr med, definere en grænse for, hvad der er acceptabelt.

 

Det handler om kontrol

 

Min kontrol vel og mærket. Ikke at jeg vil kontrollere hendes drømme, men jeg vil helt bestemt have kontrol over, hvem jeg vil dele hende med i vores fysiske verden. Nogen mænd tænder på, at deres kvinder er sammen med andre som en slags leg med utroskab. De tænder på nedværdigelsen som måske bunder i en masochistisk følelse, men da jeg ikke er masochist, så tænder jeg heller ikke på det, som er uden for min kontrol. Det kan være svært at definere helt præcist, hvor forskellen ligger men lad mig give et par eksempler.

 

                             Hun kommer hjem fra fest og fortæller mig om en fyr, som har givet hende kompliment for hendes udseende. Måske har han endda lagt op til hende og forsøgt sig. I denne situation vil jeg føle jalousi. Ikke at jeg bliver arrig og ustyrlig, men et lille stik i hjertet, som lige minder mig om, at her var en som forsøgte at tage noget af det kærligste fra mig. Hun bliver selvfølgelig smigret og med fuld fortjeneste – det vil jeg aldrig tage fra hende, jeg ved jo godt, at jeg har en aldeles attraktiv kvinde og har intet imod at hun lader sig smigre af andre mænds tilnærmelser.

 

                             Vi er på besøg i en swingerklub og jeg lægger mærke til flere mænd, som sultent kaster deres blikke efter hende. I løbet af aftenen møder vi så en fyr, som jeg invitere med i vores leg. Her har jeg kontrollen og det er mig, som bestemmer. Jeg har intet imod, at hun viser at hun nyder den anden fyr – hvis hun ikke gjorde, så ville jeg stoppe det. Her er jeg tilstede og føler ikke, at der bliver taget noget fra mig. Det er mig som giver og jeg bruger hende, som mit redskab i vores D/s dynamik. Jeg kunne være kold og bare lade hende bruge uden hensyn til om hun nød det, men det ville ikke tænde mig. Det tænder mig, at se hende nyde begæret fra en anden mand, men det ligger lige så meget i samspillet mellem os.

Related Post