Julefrokost

Børn og unge bør ikke eksperimentere med breatchcontrol. Det er en lyst, man skal overveje nøje og som kræver sikkerhedsforanstaltninger og omtanke, som vi mener personer i den aldersgruppe ikke kan overskue. Men vi kan ikke forhindre at vores hjemmeside bliver læst og misforstået – selv af garvede journalister. Vi mener ikke at angsten for om børn og unge skulle læse vores side, bør afholde os fra at oplyse kvalificeret om vores seksuelle livsstil og vil man ignorere vores advarsler og anbefalinger om alder – kan vi ikke gøre så meget ved det. Skulle vi lægge password på eller bede folk om at tilmelde sig et lukket site, misser vi vores formål, nemlig at få fat i de voksne mennesker, der eksperimenterer i det små og som derfor har brug for seriøs information.

Den organiserede loge

Kåre Quist postulerer ligeledes i artiklen: “Nu viser det sig altså, at bizarre kvælningslege er mere organiserede end først antaget. I den sammenhæng påstår han, at vi er med i en organiseret ring på Internettet. Dette kan vi således roligt afkræfte.

Kåre Quist skriver også: “Det har ikke været muligt at få en kommentar fra folkene bag hjemmesiden.” Det står vi fuldstændigt uforstående overfor. På vores hjemmeside – og her antager vi, at journalist Kåre Quist vitterligt har besøgt vores hjemmeside – er en offentlig mailadresse, som vi checker flere gange i løbet af hver dag. Men det nytter ikke, at kontakte os 5 minutter før en artikel går i trykken. En seriøs kommentar kræver tid, da vi ikke er journalister eller skrivende folk af profession og havde man taget sig tid til at lytte og forstå, ville han naturligvis have fået en reaktion fra os.

Det kan måske virke bizart for Kåre Qvist, men fakta er at rigtig mange leger med breath control og vores hjemmeside er lavet fordi vi har erfaret, at vi faktisk kan gøre en forskel. Der findes rigtig mange udenlandske hjemmesider om breath control, men kun nogle få danske. Vi har lavet vores i håbet om at undgå, at nogle skal komme til skade ved denne leg, som de højst sandsynligt vil lege alligevel. Vi håber hermed, at nå nogle af de mennesker som endnu går med fantasier om breath control eller som lige er begyndt at lege med det.

Related Post