Art

Det er stadigt farligt at have en anden seksualitet

 

Breathland.dks svar til gratisavisen Urbans artikler. Læs om deres syn på Urbans artikler om breath control, journalistisk etik, sund fornuft, unge og breath control.

Lad os slå fast med det samme – breath control er en farlig leg, som lillemor og lillefar ikke skal kaste sig ukritisk ud i for det vovede eksperiments skyld. Men når det er sagt, så kan vi konstatere at breath control – brugen af åndedrætskontrol i en seksuel sammenhæng – er en lyst, der har eksiste-ret i mange år og som er kommet for at blive.

 

Breath control er farligt og faktum er, at nogle vil dø som følge af disse eksperimenter. I USA anslås det at cirka 200 personer dør hvert år som følge af leg med åndedrætskontrol. Men uanset hvor meget man advarer eller ej vil personer som interesserer sig for emnet fortsat eksperimentere og fortsat udøve breath control.

 

Netop derfor finder vi at en hjemmeside som vores tjener flere væsentlige formål. Dels at fortælle at denne lyst eksisterer og at det vitterligt er en lyst og ikke kun en sjov lille trend, der florerer som næste års mode. Dels at rådgive om, hvordan det kan udøves med mindst mulig risiko og dels at komme i dialog med andre, der udøver breath control, for fortsat at påpege problematikker men så sandelig også lyst.

 

Vi forstår godt, at breath control kan virke “farligt” og “skræmmende på udenforstående – det gør ekstrem sport, rally og urinsex også. Men at anlægge en så ukritisk og decideret fejlagtig vinkel på sagen, som f.eks. gratisavisen Urban gjorde i november 2003 nærmer sig det hysteriske og strider i vores øjne mod god almen presseetik.

Related Post