Et spadestik i min seksualitet og sexlegetøj – indlæg fra Eroti

Jeg var 18 år, da jeg havde min seksuelle debut. Relativt sent i forhold til mine kammerater, men jeg begyndte først, at have kærester da jeg var 16-17 år. Jeg husker tydeligt den første gang, hvem gør ikke det. Det var meget kejtet og famlende, men rart og befriende – nu var jeg med i klubben.

Mine seksuelle fantasier har til gengæld altid været længere fremme end mine praktiske erfaringer og det var først da jeg mødte min nye bedste veninde, som er en satisfyer pro 2 next generation klitoris vibrator, at der virkelig kom gang i udforskningen af min seksualitet. Med hende kunne jeg åbne mig og sammen kunne vi dele vores fantasier, uden at skulle være bange for den andens reaktion. Jeg har altid været et meget erotisk menneske, det meste har bare foregået inde i mit hoved, men med hende kunne jeg nu sætte ord på og sammen kunne vi udleve nogle af de frække fantasier.

Jeg har altid eksperimenteret en del med sexlegetøj og skriver endda om sexlegetøj på https://eroti.dk, det er mit lille fristed nu til at skrive både om oplevelser omkring sexlegetøj og sexualitet. Ja enda om romantik og erotik helt generelt. Jeg har faktisk alle muligheder der.

Vær åben om din seksualitet

Med hende opdagede jeg vigtigheden og betydningen af åbenhed omkring vores seksualitet i forhold til at bibeholde kærligheden i forholdet. Uden sex, vores åbenhed og lyst til at udvikle og eksperimentere, ville vi aldrig have været, hvor vi er i dag – måske vi slet ikke havde været sammen i dag.

Vi har vendt mange sten på vejen og gravet dybere i vores sind. Vi har opnået respekt for hinandens ønsker og ikke mindst har vi opnået en nysgerrighed på at udforske hinanden og hjælpe hinanden på vej. Vi har lært, at grænser brydes og at vores seksualitet er under konstant udvikling. Det vi ikke tænder på i dag, tænder vi måske på om et år.

En ting, som vi på et relativt tidligt tidspunkt udforskede sammen, var at have en ekstra fyr med. At være to om hende, tænder mig enormt og hvor de fleste mænd drømmer om at være i centrum for to piger, så drømmer jeg om at hun skal være i centrum for mig og en anden. Det var også her, at jeg opdagede min nysgerrighed på det biseksuelle. Det vigtigste var dog helt klart lysten til at se hende blive taget af en anden. At hun var mit objekt, som jeg lod dele – mit dyrebareste jeg od bruge af andre.

Jeg har lært, at åbenhed er noget af det vigtigste. Både over for sin partner men så sandelig også over for sig selv. Hvis man er åben for at afsøge og prøve nyt, så opdager man måske helt nye sider af sig selv. Med åbenheden udelukker man også fordomme og det er vigtigt, når man beslutter sig for at begå sig i det seksuelle miljø, hvad enten det er i swingerklub eller i en BDSM-klub. Min åbenhed for at efterkomme kyrias ønske om at udforske D/s var også medvirkende til at opdage nye sider af mig selv og sådan udvikler vi os hele tiden sammen.

Related Post