Når man skal opgradere et musiklokale

Musiklokaler kan man finde rigtig mange steder. Det er et magisk sted, uanset hvor man finder det, for musiklærere og undervisere lærer ikke blot sine studerende, hvordan de kan skabe en melodi, men de oplever samtidig, hvordan forskellige rytmer og melodier kan samarbejde uden at være identiske.

Dette er en lektion, som alle kan trænge til og nogle har mere behov for at opleve det end andre. Gennem generationer har musiklokaler været med til at lære elever dette og meget andet, men ligesom alverdens andre genstande så vil dette ikke gå uden at blive slidt, gå i stykker og forfald og til sidst trænge til at blive erstattet.

Køb og udgifter

At købe instrumenter er ikke en ligetil ting. Der er mange former for instrumenter, kategorier og kvaliteter, mærker og meget andet, og samtidig hvis man er på en almindelig skole, så er der måske også andre poster som er vigtigere end nye instrumenter eller nodehæfter. Så når man også må erkende at tiden er inde til det, før budgettet er klar til det, så må man begynde at undersøge mulighederne og forhandlere på det brede marked og håbe på en god og overkommelig pris.

Et godt sted at søge hen for at få et godt overblik over markedet vil med sikkerhed være websteder og nethandel. Med de store gitterlister får man et godt kig på flere varer på en gang og samtidig have priserne klarer. Man kan åbne flere faner med et givent instrument, som man er interesseret i, så man kan kigge på dem, efter at man har set siderne helt igennem og forhåbentlig finde, hvad man søger.

Nettet er naturligvis også et uoverskueligt sted, hvor nogle vil stå fast på at en side er bedre end en anden, og ligesom man kan få anbefalet en side som Rytmen.dk, så vil man hurtigt kunne have en lang liste med shops, der alle er anbefalet af ens netværk.

Brugt eller nyt

Spørgsmålet er også hvor meget man behøver købe af nye ting. Klart ved nye køb så følger en garanti, og skal instrumenterne bruges meget i løbet af ugen, så vil det være en fordel at have denne garanti liggende i gemmerne, men ved man også at budgettet er tyndt, og at man kan få et godt tilbud ved at købe brugt i stedet, så kan man altid overveje dette, søge råd blandt sin omgangskreds og se på det hele i sidste ende.

Med alle køb vil det handle om at kigge på alle muligheder, holde øjnene åbne og sikre sig at man gør en god handel, bruge penge ikke bare fornuftig og kløgtigt, men uden nogen tvivl om at det har været en korrekt ting at lægge penge til. Dette er svært, men aldrig umuligt.

Og musik har som nævnt tidligere en stor lektion at give, og derfor er det en vigtig til at prioritere.

Related Post