Fun Factory The Boss Dildo

Den er en dildo udført i et lækkert materiale som føles næsten som silke mod huden, den glider let selv uden glidecreme og så fås den i et bredt farve udvalg. 

Denne dildo er til dem der er bevidste om designet og ikke hvor realistisk dildoen er, da den ligner noget man kunne sætte på bordet som pynt til en spilleaften sammen med vennerne.

Det er en dildo for nybegyndere såvel som for det øvede folk da størrelsen ikke er skræmmende(det kommer selfølgelig an på hvor stram brugeren er).

Den er ydermere udformet så den passer i de fleste strap-on harness’ så alle kan bruge den. 

Dildoen har en sugekop så den kan fastgøres når den bliver brugt, den kan suge sig fast på de fleste overflader.

Vi prøvede på en glad træbordplade og der kunne den sagtens sidde dog efter lang tids brug skulle den lige ha lov til at suge sig fast igen, fliser, parketgulv og helt glatte overflader bliver den bare siddende, det er lige meget hvor hårdt du ridder den så ryger den ingen steder.

Hovedet på penis er utrolig markeret så man rigtig kan mærke dette og skaftet er udformet således at hvis du har et følsomt G-punkt er du næsten garanteret orgasme da den kommer op og rammer dette.

Den gør det osse rigtig godt i doggystyle, da den stadig rammer op mod G-punktet i denne position så det er en dildo der er lækker i alle positioner.

Du får utrolig meget for pengene pågrund af det veludførte design, så hvis du ikke er interesseret i at skulle ud at investere i flere forskellige slags er det her et rigtig godt valg. 

God til par, biseksuelle, par af samme køn, single leg, pegging som sagt en rigtig god all-round dildo til en fornuftig pris pga. de mange muligheder. 

Vi afprøvede dildoen og den kunne både leverer lang tids nydelse, sprøjte orgasme og flere G-punkts orgasmer, det er helt utroligt da Stine normalt ikke kan få en G-punkts orgasme men det kan denne her altså leverer. Vi afprøvede den osse i harness og den var utrolig behagelig at have på da foden ikke er vulgær, Den er helt fantastisk udformet, så når der bliver stødet med den, selvom der er god modstand på, så er der ikke noget der gnaver eller irriterer.

Den blev osse fligttigt brugt til anal leg der kan den osse bruges, der vil vi nok anbefale den til det øvede folk da der er mange kurver på banditten, når det så er sagt så er det da helt vildt hvordan den kommer ud(eller måske mere op) i alle hjørner og kroge af nydelses centret. Den er lækker at se på utrolig lækker at røre ved, den er så dejlig at have oppe i sig i længere tid da materialet og udførelsen er så fantastiske, der er ikke noget med at man bliver øm i det yderste af skeden fordi den er vulgær, det synes vi nemlig tit godt kan være et problem med dildoer der har et pikhoved, men ikke den her.

Vi brugte den på hende i næsten 45 minutter hvor hun blev kneppet med the-boss og alligevel blev hun ikke øm og kunne fortsætte med at knalde bagefter.

Den garanterer altså bare en tur i den 7 himmel både for ham og hende, også op til flere gange før og efter sex

Den har osse været med på tur og den er ikke så taske venlig så det er en stay Home dildo efter vores mening, men det er ikke noget skidt for det byder bare på endnu mere lagen gymnastik til os begge 2 både hver for sig og sammen hihi.

Manden i forholdet er normalt ikke til analsex og prostata massage men med the boss så er det noget helt andet, den er nem at bruge pågrund af sugekoppen og den glider nemt ind pga. den silkebløde overflade, så måske skulle flere mænd overveje og købe denne selvom de måske ikke har en partner, så kan de krydrer single tilværelsen lidt selvom de måske normalt ikke er til den slags, men det kan godt anbefales at prøve og hvis ikke det lige er noget så kan den jo altid bruges når der er besøg i soveværelset.

Positivt

 • Brugervenligt design
 • Lækker visuel dildo
 • God til vaginal stimulans
 • For øvede fantastisk til anal
 • Den kan bruges af næsten alle
 • Den gør ikke skeden øm efter lang tids brug
 • Den er G-punkts venlig
 • Den kommer ud og rammer alle de rigtige steder
 • Den er nem at rengøre pga. den glatte overflade
 • Den glider nemt selv uden glidecreme
 • Hvis man bruger glidecreme på den skal der ikke meget til

Negativt

 • Den er ikke en byturs dildo
 • Den er vanedannende

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FULD LÆNGDE: 18 cm, heraf kan 17 cm indføres.
DIAMETER: 4,4 cm.
HARNESSVENLIG: Ja.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

Vil du finde sexlegetøj på tilbud og spare penge kan du læse denne artikel.

Related Post