Masken

Det fede ved at udforske det erotiske univers er, at man hele tiden opdager nye sider af sig selv. Det menneskelige eros er uudtømmeligt, når først, vi giver os selv lov til at gå på opdagelse i vores egen seksualitet og har man opbygget en åbenhed, sammen med sin partner, så er vejen banet for seksuel selvudvikling.

Spandexmasken – min nye fetish

Jeg har købt en gave. Sammen sad vi i badekarret og jeg så hende pakke den ud. Så hendes nysgerrighed blive vækket og ydmygelsen, der bredte sig ved tanken om, at hun skulle bære denne maske, farvede straks hendes kinder røde. Det var et godt tegn og jeg var ret sikker på, at den nok skulle falde i god jord. En lille fin sort spandexmaske med huller til øjne og mund.

Det kan være svært, at sætte ord på, hvad det er som tænder en, når man opdager sådan en ny fetish. For mit eget vedkommende var det tanken om at masken ville forstærke min oplevelse af hende som mit objekt. Denne maske skulle fjerne en del af hendes personlighed og gøre hende til min slave. Forstærke oplevelsen af at træde ind i vores eget lille univers. En port til dybere oplevelser mellem os og et møde med det mørke tabu på stien til vores inderste begær.

Her sidder vi så i det varme vand. Jeg beordrer hende til at tage masken på og betragter hendes kamp med at overvinde ydmygelsen, ved at trække dette simple stykke klæde ned over sit ansigt. Stoffet smyger sig til hendes hoved og hun lukker øjnene og lægger hovedet tilbage, da jeg fører to fingrer op i hendes kusse og fremtvinger den ene orgasme efter den anden. Jeg betragter hullet til hendes mund, som frembringer billeder i mit hoved om at kneppe hende i denne tilgængelige åbning og tømme mig i hendes mund, men jeg handler ikke på min lyst – hun skal have lov til, at flyde væk og nyde sin første oplevelse med masken og mine fingre i hendes våde indre.

På uopdaget grund

En ny sti har åbnet sig for vores øjne. En simpel fetish og dog så kraftfuldt og komplekst et værktøj til frembringelse af en magisk forbindelse i vores dybe integration af dominans og underkastelse. Et stykke stof, som er med til at skabe et rum i vores bevidsthed, for udfoldelse af vores inderste erotiske lyster. En maske der skærmer for hverdagens tumult og hjælper til at holde fokus på hinanden og vores vej i dette erotiske spirituelle paradoks.

Related Post