Hold dig opdateret på, hvad der sker i Aalborg

Aalborg er en sprudlende by, som hele tiden oplever vækst. Med flere og flere studerende, masser af virksomheder og mange tilflyttere, som kommer der hele tiden til at ske noget.

Dette gør dog, at det nogle gange kan være svært at holde styr på, præcis hvad der egentligt sker, og hvad man skal holde øje med. Og holde øje skal du, for i Aalborg sker der altid noget – læs videre, og se, hvor du kan få dine nyheder!

Få de lokale historier med Nordjyske

Nordjyske Stiftstidende er Danmarks næstældste avis, og har sine rødder i Aalborg Stiftstidende, som for første gang udkom i 1767.

Lige siden da har Nordjyske været med til at udgive nyheder, der skal fortælle dig om Aalborg og Nordjylland generelt. Det betyder, at du her kan læse om, hvad der foregår i forskellige nærområder, og hvordan det hele hænger sammen i Nordjylland. Du får altså indblik i alle de vigtige hændelser i regionen.

Selvfølgelig er du ikke kun begrænset til dette. Derfor er dog også nyheder om udlandet og om resten af landet – dog altid med fokus på Aalborg og de mindre byer omkring.

Kultur, forretning og mad med MigogAalborg

Det er ikke uden grund, at Aalborg kaldes for ”Nordens Paris”. Her sker der nemlig altid noget, og energien gør, at Aalborg i sandhed kan kaldes for et kulturcenter.

Dette benytter nyhedsmediet MigogAalborg sig af. Her samles de vigtigste nyheder omkring Aalborgs byliv nemlig, så du altid kan følge med i, hvad der sker i hjertet af denne dejlige by. Her bliver der nemlig fokuseret på hvad du, som indbygger, kan opleve. Lige fra de fedeste koncerter til shopping, fra eksklusive restauranter til gadefester – du finder det hele hos MigogAalborg!

Mød personlighederne hos aalborg:nu

Hos aalborg:nu handler det om at rapportere nyhederne. Men det skal være sjovt, engagerende, og det skal være klart, hvordan det påvirker dig, som bor i Aalborg.

Dette viser sig, når mediet rapporterer på de nyeste butikker, som åbner, og hvordan forskellige boligbyggerier skrider frem. Især er det spændende at læse ”Mennesker i byen”. I denne sektion møder du nogle af de mest interessante personligheder fra Aalborg. Iværksættere, sportsudøver og musikere bliver alle repræsenteret her, men fælles for dem er det, at de alle kommer fra Aalborg. Så kan du virkeligt opleve, hvad Aalborg har at byde på!

Related Post