Godt tilbud for den lånsøgende

Går du og overvejer et lån? Så er der mange ting, du skal tænke over. Hvor stort skal lånet være? Hvis det en engangsbetaling, hvor du godt kan overskue præcis hvor mange penge, du har brug for, er det relativt nemt. Men hvis du for eksempel vil ud på en rejse, hvor du ikke med 100% sikkerhed kan forudse, hvad du vil bruge, er det bedst at låne lidt ekstra som en buffer.

Så kommer de specifikke tilbud, for der er selvfølgelig forskel på lånetid og rente.

Nogle har en høj rente, så der skal man være helt sikker på, at man har brug for lånet, før man skriver under. Det kan også blive en dyr omgang, hvis det har en lang løbetid. Så kan man risikere at betale langt mere, end man lånte, bare spredt ud over en længere periode. Men et kortere lån har også sine ulemper, idet man meget hurtigere skal betale. Derfor skal man være sikker på, at man kan skaffe pengene umiddelbart efter at man har været ude på sin rejse, eller købt sin nye computer.

Kviklån – for dig med brug for hurtige penge

En type lån, der har nogle negative konnotationer, er kviklån. Alligevel er det blevet ekstremt populært de seneste år, og med god grund. Kviklån er en af de hurtige lån, som man skal tilbagebetale efter kort tid. Til gengæld er det, som navnet antyder, hurtigt, og er derfor ideelt til, hvis man får en pludselig udgift, som de andre lån ikke rækker til. Der er også stor gennemskuelighed. Da løbetiden er så kort, er det nemt at få overblik over, hvor meget man skal betale og hvor længe. Man risikerer derfor ikke, at gælden vokser en over hovedet, så man ikke kan overskue at begynde at betale tilbage – som ellers er tilfældet med mange andre typer lån.

Flere fordele ved kviklån

Alligevel bliver kviklån beskyldt for, at mange ikke kan finde ud af at betale lånene tilbage. Det kan til dels forklares ved endnu en fordel ved kviklån, nemlig at man ikke behøver at give nogen sikkerhed. Med de fleste lån kræver banken eller udbyderen nemlig dokumentation på, at man har fast indkomst, eller snart vil have det. Det er deres måde at være sikre på, at de bliver betalt tilbage. Med kviklån er det en bonus, men det er ikke et krav. De blander sig heller ikke i, hvad man vil bruge pengene på, igen i modsætning til ved andre lån. Ved at tegne et kviklån, er det derfor helt ens egen sag, hvad man vil gøre med dem – og også helt ens eget ansvar, at man kan betale dem tilbage.

Sådan ansøger man om kviklån

Der er selvfølgelig nogle krav, man skal opfylde. For det første skal man, som for at tage andre lån, være mindst 18. For det andet skal du helst ikke tidligere have haft problemer med at betale lån, da det så vil stå i skyldnerregisteret. Så er det bare et spørgsmål om at finde det perfekte lån for en.

Related Post