Sæt gang i aften med frækt undertøj

Hvis der er en ting, man kan garantere din partner vil elske, så er det, hvis du overrasker ham med et nyt sæt lingeri. Frækt undertøj kan sætte gang i enhver aften. Der findes mange forskellige slags og mange anledninger til at iføre sig noget ekstra lækkert – både for dig selv og for ham.

 

Anledninger

Der er utallige anledninger til at finde noget frækt undertøj frem. Der er f.eks. valentinsdag, en dag, der hylder kærligheden, så hvad ellers er mere passende end en kærlig overraskelse i soveværelset. Du kan også trække det frem til en årsdag efter en middag ude eller en film, er det et rigtig godt friskt pust. Der er også bryllupsnatten eller bryllupsdag, hvis I er ved at være tæt på en af delene. Det vil helt sikkert blive husket i et godt stykke tid, og så kan du måske også finde noget hvidt, der virkelig passer til temaet og er prikken over i’et. Du behøver dog slet ikke vente på en bestemt anledning, for hver nat er en anledning i sig selv. Og hvilken god overraskelse det er, når han slet ikke ser den komme. Sådan kan man helt sikkert gøre en lang og kedelig hverdag meget bedre.

 

Forskellige slags

Der findes mange forskellige slags, du kan kigge efter.

Der er decideret lingerisæt, hvor du får bh, trusser, hofteholder og strømper med.

Bh-sæt er dem, der kun indeholder bh’en og trusserne.

Bundløse trusser er til de lidt mere vovede. Det er nemlig, som navnet indikerer, trusser, hvor der ikke er noget, der dækker dine private dele.

Catsuits er en heldragt, der dækker fra top til tå. Den sidder meget stramt og er nogle gange lavet af fiskenet, så den alligevel ikke dækker så meget igen.

Bodystockings er også en heldragt, der dækker fra trussekanten, maven og brysterne. Nogle bodystockings kan også bruges som top i hverdagen.

Du kan også finde korsetter, der virkelig fremhæver taljen og dine former.

Skal det være lidt mere anderledes, kan du gå efter kostumer. Det kan være din partner altid har haft en fantasi om noget, som du kan gøre virkelig med det rigtige kostume.

 

Selvsikkerhed

Frækt undertøj kan virkelig give dig god selvtillid. Du får fremhævet de rigtige steder af din krop og det sidder bare godt. Husk dog på, at du ikke skal presse dig selv ud i noget, du egentlig ikke vil. Det skal være en god oplevelse for jer begge.

Related Post