Fem sexede vintersex-stillinger for at holde tingene varme, når det er koldt udenfor.

Disse vintersexstillinger vil varme tingene op i soveværelset og holde jer begge tilfredse hele sæsonen. Så sæt dig godt til rette og gør dig klar til noget varm vinteraction! du kan prøve denne side for mere escort og massage.

1. Sneenglen:

 

 Dette er en fantastisk position for par, der elsker udendørs vinteraktiviteter. I ligger begge på ryggen i sneen, og løfter så benene og lægger dem over hinandens skuldre.

2. De frostklare tips: 

Denne ligner almindelig oralsex, men med et lille twist. Få din mand til at lægge sig på sengen, og placer dig derefter, så du svæver over hans ansigt (lignende hvordan sneengle ser ud, når de flyver).

 

3. Vinterlandskabet:

 Dette er en fantastisk position til G-punktsstimulering. Få din mand til at sidde på kanten af ​​sengen (eller en hvilken som helst anden solid overflade), og sænk dig derefter ned på ham, så han trænger ind bagfra.

 

4. Nordpol-ekspressen:

 Dette er en fantastisk position for dyb penetration. Få din mand til at lægge sig på ryggen på sengen (eller en anden behagelig overflade), og sænk dig derefter ned på ham, så han trænger ind i dig nedefra.

5. Istappen: 

Dette er en ret simpel oralsexstilling, der vil efterlade jer begge til at føle jer tilfredse. Alt du skal gøre er at få din mand til at sidde på kanten af ​​sengen (eller en anden behagelig overflade) med benene spredt lidt fra hinanden.

Related Post